Klasser & Kurser

PILATES

pilates

På Pilates jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti för att göra oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter.

Olika övningar för att på bästa sätt utmana kroppen.

BARRE

BARRE

Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroendeframkallande och ger snabba resultat. Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat! Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har

ABS & ASS

18766844_1527027317328936_4646574871838520161_o

Effektiv styrketräning för lår, rumpa och mage! Vi jobbar med balansen i kroppen, styrka för framsidan och baksidan av kroppen. Att väcka liv i bakdelen kräver fokus, men det är värt det. Dina sätesmuskler är A och O för en bra hållning, en stark rygg och ett effektivt löpsteg.

PILATES WHEEL

imgres

Ta din träning till nästa nivå med Pilates Wheel genom att komma in djupare i poserna. Hjulet erbjuder stöd för utmanande poser och lägger kreativitet till din träning. Pilates Wheel ökar din flexibilitet och hjälper dig att släppa spänningar i ryggen, bröst, axlar, mage och höft. Det övar också upp balans, styrka och flexibilitet. Hjulet används för att hjälpa nybörjare och avancerade pilates och yogautövare att uppnå djupare och korrekt utförda bakåtböjningar samt lossa spända muskler innan, under och efter klassen.

CIRKEL

THE WORKOUTPLAN

Startsida

Här är det tjejer, i en grupp, som krigar, svettas, utmanar sig själva och peppar varandra och därefter blir starkare, uthålligare, mer explosiva och har väldigt roligt tillsammans.

Vi fokuserar inte bara på snabba resultat utan även på en hälsosam, aktiv och hållbar livsstil där man lär sig förstå träningen och kostens betydelse. Det ska vara roligt att träna och det ska vara gott att äta.

Klassisk cirkel där du genom olika stationer och olika övningar tränar kroppen genom olika typer av intervaller. Mycket fokus på både styrka och kondition. Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. Rolig och effektiv träning i grupp där du kan anpassa intensiteten efter din egen dagsform, dina egna mål och behöver inte jämföra dig med andra deltagare.

YOGA VIBE

vibe

Yoga Vibe är en enkel vinyasa där vi fokuserar på känslan snarare än tanken om känslan. Vi går igenom kroppen i stående sittande och liggande asanas som avslutas i en meditationsdel. Fokus på flöde. Inga förkunskaper krävs passar alla nivåer. En mjuk praktik där vi jobbar med kroppen inte mot den.

Charlott som har utformat Vibe har yogat sedan 20000 och haft det som ”heltidsjobb” sedan 2007. Hon kommer från en bakgrund som gymnast och dansare. Efter en utbildning i yoga av Safe började hon sin resa att utforma Vibe. Ett mjukt flöde där positionerna får passa deltagaren och inte tvärtom.

CARDIO 

Workout Routine 

charlott

En klass där du får utmana din kondition och explosivitet riktigt mycket. Klassen är uppbyggd på fem block. Varje block innehåller 3 övningar som du utför under tidsintervaller. Det kommer involveras en del styrka med, men fokus är på kondition. Även under denna klass arbetar du med din egna kroppsvikt samt med olika redskap.

Klasserna är uppbyggda på tidsintervaller där du kan anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas. Klassen passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Fördelen med klassen är att du får individuell coaching, vilket hjälper dig att utvecklas.

ABS & BOOTY

Workout Routine

charlott

Abs & Booty är en väldigt tuff, utmanande och effektiv klass med en bra kombination för ben, rumpa och core. Övningarna kommer ske med vikter/redskap samt med din egna kroppsvikt. Under klassen jobbar vi med olika övningar för just ben, rumpa och core under tidsintervaller.

Klassen är uppbyggd på tidsintervaller där kan du anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas. Klassen passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Fördelen med klassen är att du får individuell coaching, vilket hjälper dig att utvecklas.

YIN YOGA

19415878_945680145574994_1721176976_n

Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfulness. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.

KURSER & WORKSHOP

ASHTANGA YOGA SPICE

Välkommen till en fysiskt krävande och samtidigt lekfull vinyasa yoga klass. Vi tar oss igenom ett antal positioner i ett skön flöde synkroniserat med vår andning och blicken i fokus. Vi utmana balans, styrka och fokus. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Denna härliga yogaform passar alla människor, nybörjare som van utövare.

VINYASA FLOW

fc
En skön, flödande yogaklass där du får röra dig tillsammans med ditt andetag. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Ofta berörs områden som vi alla behöver ge lite extra uppmärksamhet, t ex höfter, core och bröstöppningar. Vinyasan länkar ihop olika positioner på ett dynamiskt sätt. Vinyasa flow är inspirerat av Ashtanga yogan som är en fysiskt krävande yoga. Typiskt för den här typen av yoga är att varje position flyter in i varandra med en synkroniserad andning och ett flyt. Med fokus på rörelse, andning och riktad blick skapas ett meditativt tillstånd.

PRE-HANDSTAND WORKSHOP – THE TOOLS 30 SEPTEMBER

Under denna workshop jobbar vi både praktiskt och teoretiskt för att bygga upp den styrka och teknik du behöver för att så småningom hitta upp på händer!

Vi fokuserar alltså på förarbetet inför handstående, där du kommer få en hel del verktyg för att kunna träna själv utifrån dina förutsättningar. Du behöver inte någon förkunskap alls för att vara med, bara nyfikenhet och en hel del tålamod. ☺️

Målet är inte att kunna stå på händer efter ett par timmar, utan att hitta dina verktyg du behöver för att sakta men säkert närma dig Adho Mukha Vrksasana. 🙌🏼

Victoria undervisar i vinyasa flow och har en stor förkärlek till starka flow, inversioner och teknik i kombination med yoga filosofi, ödmjukhet och humor, vilket tveklöst kommer prägla den här workshopen.

När:
Lördag den 30 September 11:00-13:00


Pris:
450 kr

VINYASA FLOW: THEORY, TECHNIQUE AND PHILOSOPHY W. VICTORIA CARP

Intensivkursen består av två styck 3 timmars-sessioner: en med fokus på fysisk praktik, och en på filosofi.

DAG 1: Bandhas & teknik
Här djupdyker vi i teknik, där du får lära dig hur du använder kroppen och dess muskler för att yoga medvetet och säkert. Med kunskap om linjering och kroppsmedvetenhet undviker man skador och kan därför yoga länge med en stark och rörlig kropp!
Vi kommer även gå igenom tekniken för hur man använder sina bandhas (kroppslås), och sin andning på bästa sätt medan man yogar.

DAG 2: Filosofi, yogans 8 grenar enligt Patanjali
Här pratar vi filosofi, där du lär dig och har möjlighet att diskutera yogans 8 grenar enligt Patanjali, som garanterat kommer ge dig nya perspektiv på en hel del saker…
Varje dag börjar eller avslutas med en kortare meditation.

Vinyasa flow är en mycket dynamisk yogaform, vilket innebär att man är i ständig rörelse från början till slut, så räkna med en hel del svett och träningsvärk på ställen du inte visste fanns!

Den här mini-kursen passar dig som antingen är ny för yogan och vill lära dig mer, eller dig som vill fördjupa dig och finslipa på dina kunskaper.

När:
28-29 oktober, 2017.
Lör: 14.15 – 17.15 (Fysisk praktik)
Sön: 14.15 – 17.15 (Filosofi)

Pris: 950 kr

Dance med Gabriella Picano

Dance!
Kom och starta lördagen på bästa sätt med fantastiska Gabriella den 14 Oktober med ett härligt dans pass!
Vi kommer att köra en dansklass med tempo, så att du verkligen får igång både puls och endorfiner. Klassen kommer att ha inslag av olika stilar och musik, bl a RnB, Hip hop och house.
Du behöver inga förkunskaper: kanske älskar du att dansa och gör det ofta eller vill du pusha dig lite utanför bekvämlighetszonen och testa något nytt? Oavsett vilket finns det plats för alla.
Varmt välkommen!
Anmälan: info@studiolevels.se
Pris: 200 kr
När 14/10 klockan 12.00

Studio Levels erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig. 

Vi vägleder dig till att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna.

Ditt välbefinnande är viktigast för oss och vi anpassar därför gruppantalen efter begränsning. I en modern miljö och helt nya lokaler erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger. Där kan du även låsa in dina värdesaker i ett utav våra låsbara skåp för en tryggare vistelse.

Facebook763
INSTAGRAM4k