Studio Levels erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig. 

Vi vägleder dig till att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna.

Ditt välbefinnande är viktigast för oss och vi anpassar därför gruppantalen efter begränsning. I en modern miljö och fräscha lokaler erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger.

PILATES

fötter

På Pilates jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti. Här jobbar vi med övningar som på bästa sätt utmanar hela kroppen. Pilates gör oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter samt som det även är förebyggande, och är ett utmärkt komplement till andra träningsformer.

BARRE

img_7100-1

Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroende framkallande och ger snabba resultat. Våra dynamiska övningar går ut på att vi bygger styrka effektivt genom att jobba med musklerna koncentrerat till utmattning. Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat! Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har gjort tidigare.

BALETT

8405185756_4a470484ea_z

Träning i baletteknik förbättrar smidighet, hållning, styrka och kondition. Efter deltagarnas egna förutsättningar strävar vi efter rena linjer och utåtvridna positioner från höfterna. Klasserna Innehåller övningar vid stången samt danskombinationer till klassisk musik. Vi lär oss på vilket sätt och varför man arbetar med placeringen av olika kroppsdelar.

AKROBATIK & VIGHET

original

Kommer mer info snart.

ABS & ASS

Ass

Effektiv styrketräning för lår, rumpa och mage! Vi jobbar med balansen i kroppen, styrka för framsidan och baksidan av kroppen. Att väcka liv i bakdelen kräver fokus, men det är värt det. Dina sätesmuskler är A och O för en bra hållning, en stark rygg och ett effektivt löpsteg.

Cirkel

THE WORKOUT PLAN

cirkel

Ett peppande, effektivt och svettigt cirkelträningspass! Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. Här kan du själv kan anpassa nivån och arbeta efter dina egna förutsättningar.

VINYASA FLOW

Bruce3

En skön, flödande yogaklass där du får röra dig tillsammans med ditt andetag. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Ofta berörs områden som vi alla behöver ge lite extra uppmärksamhet, t ex höfter, core och bröstöppningar. Vinyasan länkar ihop olika positioner på ett dynamiskt sätt.

VINYASA KRAMA

vibe

Vinyasa krama är en yoga klass där vi jobbar dynamiskt med styrka, smidighet, koordination och balans. Vi arbetar i ett flöde där vi binder ihop längre serier av yogans olika positioner.

Denna yoga passar dig som gillar fysisk utmaning, koordination och balans Vi utgår som alltid i yoga från det medvetna andetaget och jobbar lugnt och metodiskt för att utforska de fysiska aspekterna av yogans utövande.

VINYASA KRAMA-STRONG FLOW

Bruce5

Vi jobbar dynamiskt med styrka, smidighet, koordination och balans. Vi arbetar i ett flöde där vi binder ihop längre serier av yogans olika positioner.

Denna yoga passar dig som gillar fysisk utmaning, koordination och balans Vi utgår som alltid i yoga från det medvetna andetaget och jobbar lugnt och metodiskt för att utforska de fysiska aspekterna av yogans utövande.

Starkare flöden med mycket styrkeelement. Funkar för alla nivåer, men rekommenderas inte till absoluta nybörjare.

GRAVID PILATES

pilates_large

GRAVID YOGA

preg

STARK INSIDA

stark

Stark insida är ett stress reducerande pass som är framtagen och leds av Luna.

Genom enkla övningar stärker du din kropp inifrån. Genom att arbeta med andning, hållning, rörlighet och djupt liggande muskulatur i kombination med djupavslappning och visualisering ger du din kropp möjlighet till återhämtning och stärker din förmåga att fokusera i vardagen. Stark insida passar alla oavsett träningsnivå.

HIPP WERRK

image1
Koncept skapat i NYC av koreografen Hanna Herbertson.
Rulla, skaka, släpp loss och känn dig som en drottning på dansgolvet!
HiP WERRK är en dansant fitness klass med fokus på höftrörelser till Dancehall, Soca och Afrobeats. Styrke övningar som samtidigt främjar flexibilitet och kroppskontroll.
Klasserna avslutas med kort och enkel koreografi.
Passar alla från nybörjare till mer erfarna dansare, alla får sig en utmaning.

PILOXING

piloxing

PILOXING är det ursprungliga format som gjorde Piloxing till en världssuccé. En unik blandning av två av branschens mest kraftfulla och tidlösa discipliner, pilates och boxning plus att piloxing också har en tredje del –  dansen. Piloxing är en gruppträningsklass byggt med hög energi i intervallerna.
Pilates möter Boxing som möter Dans.

Pilates och boxning delar en mycket viktig gemensamhet som är avgörande för båda – CORE! Träningsfokuset av coren är ett genomgående temat hos Piloxing. Till exempel att kunna slå ett starkt slag och ha förmågan att stabilisera och skapa verklig balans kräver styrka och stabilitet i core-muskulaturen.

Prova på 18/3. Smakprov inför fördjupningskurs i yoga.

eva

Varmt välkommen till smakprov inför kommande yogakurs med Eva.

Klassen är donationsbaserad och är för dig som tycker att nedanstående kurs låter intressant.

*Söndag 18/3*
17:45- 19:15 Vinyasa Flow (dynamisk yoga)
19:15 vi bjuder på ingefära- & citronjuice och Eva berättar mer om kursen.

Anmäl gärna intresse via detta evenemang, boka din plats genom att Swisha ditt valfria belopp för yoga+juice till 0706 00 64 43 och märk betalningen med Smakprov.

*KURSEN I VÅR*:
Dessa tillfällen är till för dig som vill utvecka din yoga, både fysiskt och psykiskt. Längtar du efter att förstå yoga och din kropp bättre samt utmana dig själv i en trygg miljö? Då är denna kurs för dig!

Ibland stöter man på en position, armbalans, en spännande övergång på en yogaklass men hinner inte snappa upp, stanna upp och förstå hur man ska göra. Denna kurs kommer därför att vara Vinyasa Flow med workshopsliknande element, för att just bryta ner övergångar och positioner som är komplexa. Jag lär ut linjering och assisterar er verbalt och fysiskt.

Sekvenserna kommer att variera men vissa principer och positioner kommer vara återkommande så du lär dig förstå hur du på bästa sätt kan praktisera asana (positionerna) och hur du kan utveckla din individuella practice. Kursen kommer inkludera positioner som armbalanser, bakåtböjningar och inversioner. Du gör aldrig mer än vad du klarar av.

Jag kommer inkludera yogafilosofi, andningstekniker och meditation.

Tillsammans skapar vi en trygg plats och grupp för att du på bästa sätt ska kunna fördjupa dig i den glädje och energi som en stark, grundad och rörlig kropp kan ge. Att yoga i en sluten grupp ger en extra boost att ta sig till klassen och skapar en fin gemenskap.

Du bör ha yogat minst 3 månader eller ha annan erfarenhet av kroppsviktsträning.

Kursen är 9 gg och kommer äga rum på tisdagskvällar, kl. 18:30- 20:15 med start 27/3- 29/5 (ej 1 maj).

 

*KORT OM EVA*:
Eva är utbildad yogalärare i Vinyasa Flow (200 tim) med Les Leventhal 2015 och med Bryce Yoga Fit, Flow, Fly (300 tim) 2017. Utbildningarna är erkända av Yoga Alliance internationella kriterier. Hon har även fördjupat mig i assistering och linjering med Caroline Westberg, yoga för gravida via Global Yoga, Ashtanga yoga med Kino respektive Laruga Glaser och anatomi på Urban Om.

Eva är även utbildad till genusvetare och socionom, jämställdhet och psykisk hälsa ligger henne varmt om hjärtat. ♥

Facebook763
INSTAGRAM4k