Klasser & Kurser

Studio Levels erbjuder en rad noggrant utvalda träningsformer så att du som kund kan känna dig trygg med att du hittar en träningsform som passar dig. 

Vi vägleder dig till att hitta den rätta träningsformen där du kan uppnå önskat resultat. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna.

Ditt välbefinnande är viktigast för oss och vi anpassar därför gruppantalen efter begränsning. I en modern miljö och helt nya lokaler erbjuder vi Kérastase produkter i våra duschar och omklädningsrum som även är utrustade med hårfön och tänger.

PILATES

pille

På Pilates jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti. Här jobbar vi med övningar som på bästa sätt utmanar hela kroppen. Pilates gör oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter samt som det även är förebyggande, och är ett utmärkt komplement till andra träningsformer.

BARRE

barremoa

Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroende framkallande och ger snabba resultat. Våra dynamiska övningar går ut på att vi bygger styrka effektivt genom att jobba med musklerna koncentrerat till utmattning. Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat! Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har gjort tidigare.

BALETT

8405185756_4a470484ea_z

Träning i baletteknik förbättrar smidighet, hållning, styrka och kondition. Efter deltagarnas egna förutsättningar strävar vi efter rena linjer och utåtvridna positioner från höfterna. Klasserna Innehåller övningar vid stången samt danskombinationer till klassisk musik. Vi lär oss på vilket sätt och varför man arbetar med placeringen av olika kroppsdelar.

PILATES WHEEL

wheels

Ta din träning till nästa nivå med Pilates Wheel genom att komma in djupare i poserna. Hjulet erbjuder stöd för utmanande poser och lägger kreativitet till din träning. Hjulet ökar din flexibilitet och hjälper dig att släppa spänningar i ryggen, bröst, axlar, mage och höft. Det övar även upp balans och styrka.

AKROBATIK & VIGHET

original

Kommer mer info snart.

ABS & ASS

abs

Effektiv styrketräning för lår, rumpa och mage! Vi jobbar med balansen i kroppen, styrka för framsidan och baksidan av kroppen. Att väcka liv i bakdelen kräver fokus, men det är värt det. Dina sätesmuskler är A och O för en bra hållning, en stark rygg och ett effektivt löpsteg.

CARDIO

WORKOUT ROUTINE

cardio

En klass där du får utmana din kondition och explosivitet riktigt mycket. Klassen är uppbyggd på fem block. Varje block innehåller 3 övningar som du utför under tidsintervaller. Det kommer involveras en del styrka med, men fokus är på kondition. Även under denna klass arbetar du med din egna kroppsvikt samt med olika redskap.

ABS & BOOTY

WORKOUT ROUTINE

lotte

En väldigt tuff, utmanande och effektiv klass med en bra kombination för ben, rumpa och core. Övningarna kommer ske med vikter/redskap samt med din egna kroppsvikt. Under klassen jobbar vi med olika övningar för just ben, rumpa och core under tidsintervaller.

POWER BOX

THE WORKOUT PLAN

box

Ett box och kampsports inspirerat pass för kvinnor i alla åldrar, där fokus ligger på kondition och träningsglädje. Två och två tränar vi slag och sparkkombinationer med handskar och mittsar. Ett pass där hela kroppen garanterat får jobba! Det går lika bra att komma själv som att komma med en vän.

”WAKE UP MONDAY”

THE WORKOUT PLAN

Lugnare cirkelpass för att förbereda kroppen på en ny vecka, såväl fysiskt som mentalt.

”HAPPY HEALTHY HOUR”

THE WORKOUT PLAN

cl

Ett peppande och svettigt cirketräningspass som erbjuder AW-känsla fast på morgonen innan jobb och utan alkohol. Ett skönt sätt att avsluta veckan på och inleda helgen med massor av positiv energi!

”CHALLENGE YOURSELF”

THE WORKOUT PLAN

rep

Ett utmanande högintensivt cirkelträningspass för hela kroppen. Garanterar skratt och endorfiner !

VINYASA FLOW

BJÖRN

En skön, flödande yogaklass där du får röra dig tillsammans med ditt andetag. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Ofta berörs områden som vi alla behöver ge lite extra uppmärksamhet, t ex höfter, core och bröstöppningar. Vinyasan länkar ihop olika positioner på ett dynamiskt sätt.

VINYASA KRAMA

ALEX

Vinyasa krama är en yoga klass där vi jobbar dynamiskt med styrka, smidighet, koordination och balans. Vi arbetar i ett flöde där vi binder ihop längre serier av yogans olika positioner.

Denna yoga passar dig som gillar fysisk utmaning, koordination och balans Vi utgår som alltid i yoga från det medvetna andetaget och jobbar lugnt och metodiskt för att utforska de fysiska aspekterna av yogans utövande.

VINYASA KRAMA-STRONG FLOW

MOA

Vi jobbar dynamiskt med styrka, smidighet, koordination och balans. Vi arbetar i ett flöde där vi binder ihop längre serier av yogans olika positioner.

Denna yoga passar dig som gillar fysisk utmaning, koordination och balans Vi utgår som alltid i yoga från det medvetna andetaget och jobbar lugnt och metodiskt för att utforska de fysiska aspekterna av yogans utövande.

Starkare flöden med mycket styrkeelement. Funkar för alla nivåer, men rekommenderas inte till absoluta nybörjare.

RESOLVE TO EVOLVE

Fördjupningskurs i yoga

BJÖRN

En skön, flödande yogaklass där du får röra dig tillsammans med ditt andetag. Du bjuds på härliga yogasekvenser som öppnar upp och stärker hela din kropp. Ofta berörs områden som vi alla behöver ge lite extra uppmärksamhet, t ex höfter, core och bröstöppningar. Vinyasan länkar ihop olika positioner på ett dynamiskt sätt.

GRAVID YOGA

ALEX

STARK INSIDA

MOA

Stark insida är ett stress reducerande pass/klass som är framtagen av Luna.

Genom enkla övningar stärker din kropp inifrån. Genom att arbeta med andning, hållning, rörlighet och djupt liggande muskulatur i kombination med djupavslappning och visualisering ger du din kropp möjlighet till återhämtning och stärker din förmåga att fokusera i vardagen. Stark insida passar alla oavsett träningsnivå.

VÅRENS KURSER 2018

INFO OM KURSEN I VÅR:
Dessa tillfällen är till för dig som vill utveckLa din yoga, både fysiskt och psykiskt. Längtar du efter att förstå yoga och din kropp bättre samt utmana dig själv i en trygg miljö? Då är denna kurs för dig!
Ibland stöter man på en position, armbalans, en spännande övergång på en yogaklass men hinner inte snappa upp, stanna upp och förstå hur man ska göra. Denna kurs kommer därför att vara Vinyasa Flow med workshopsliknande element, för att just bryta ner övergångar och positioner som är komplexa. Jag lär ut linjering och assisterar er verbalt och fysiskt.

Sekvenserna kommer att variera men vissa principer och positioner kommer vara återkommande så du lär dig förstå hur du på bästa sätt kan praktisera asana (positionerna) och hur du kan utveckla din individuella practice. Kursen kommer inkludera positioner som armbalanser, bakåtböjningar och inversioner. Du gör aldrig mer än vad du klarar av.

Jag kommer inkludera yogafilosofi, andningstekniker och meditation.

Tillsammans skapar vi en trygg plats och grupp för att du på bästa sätt ska kunna fördjupa dig i den glädje och energi som en stark, grundad och rörlig kropp kan ge.

Du bör ha yogat minst 6 månade, ha annan erfarenhet av kroppsviktsträning, alternativt en stark motivation att lära dig något nytt.

KORT OM EVA:
Eva är utbildad yogalärare i Vinyasa Flow (200 tim) med Les Leventhal 2015 och med Bryce Yoga Fit, Flow, Fly (300 tim) 2017. Utbildningarna är erkända av Yoga Alliance internationella kriterier. Hon har även fördjupat sig i assistering och linjering med Caroline Westberg, yoga för gravida via Global Yoga, Ashtanga yoga med Kino respektive Laruga Glaser och anatomi på Urban Om.Eva är utbildad genusvetare och socionom och kombinerar sitt yogaarbete med en halvtidstjänst på Fountain House, en arbetsrehabiliterande verksamhet för personer som lever med psykisk ohälsa. ♥
Facebook763
INSTAGRAM4k